800,000 lalaga!50 piliona mita ie!O ai e te mana'o e fa'atau atu i ai?

O le maketi o lenei tausaga e le lelei, o le tele o totonu e ogaoga, ma o le tupe mama e matua maualalo, ina ua talanoa Xiaobian ma le pule e uiga i mafuaaga o lenei tulaga, na toetoe lava a autasi le pule e mafua ona o le televave o le faalauteleina o le gaosiga gafatia i totonu. le Midwest.

 

Mai le lata i le 400,000 iunite i le 18 tausaga, i le sili atu i le 800,000 iunite i le faaiuga o lenei tausaga, o le aofaʻi o ie na gaosia i totonu o le atunuʻu e faʻamoemoe e sili atu i le 50 piliona mita, o le tuputupu aʻe o le lalagaina gafatia, o le maketi o loʻo i ai nei e moni lava e le mafai. ia eliina le gaosiga o le tele o ie.

 

Ona e leai se tasi i le taimi nei e le faapea o le a leai se tasi i le lumanaʻi.

 

1703638285857070864

 

Sifi maketi

 

I le amataga, o le malosi o le gaosiga o ie a Saina e tele lava ina faʻalagolago i fefaʻatauaʻiga i fafo, o le tele o pisinisi ie e mafai ona faia fefaʻatauaʻiga i fafo ua faʻamoemoe e aua le faia fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu, o le mafuaʻaga o le totogiina o fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu mo se taimi umi, ma tagata faʻatau fefaʻatauaʻiga mai fafo e tuʻuina atu tupe faigofie, o le a le umi o le a le umi.

 

E mafua ona e le mana'o tagata fa'atau i totonu o le atunu'u e totogi?O lenei tulaga e masani lava ona i ai, ae sili atu ona o le taumafa i le atunuu e matua le malosi, e ui lava o le numera o tagata, ae o le tulaga o tupe maua o loʻo tuʻuina iina, e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o lavalava o tupe e faʻatapulaʻaina.Manatua a o laʻitiiti Xiaobian, o peleue lalo e mafai ona manatu o ni oloa tetele o le Tausaga Fou, o le faʻatauina o se fasi mea e ofuina mo ni nai tausaga o le masani lea, ma o le manaʻoga ie e faʻatatau i le natura faʻatapulaʻa.

 

Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga, o le faʻatauina o se peleue i lalo o le selau poʻo le faitau afe o yuan e mafai ona naʻo le faʻaaogaina masani i aso uma mo le tele o tagata faʻatau.Ma le le iloa, ua tupu tele le maketi o fefa'ataua'iga i totonu o Saina i totonu o Saina.

 

Tulai mai Midwest

 

Ae ui i lea, e tatau foi ona tatou taʻutino atu ona o mea eseese, o loʻo i ai se va tele i le tulaga o le atinaʻeina o le tamaoaiga i le va o itulagi eseese o lo tatou atunuʻu, ma e le laʻititi le faʻaaogaina o tagata nofoia.Faatasi ai ma le 1.4 piliona tagata, e leʻi faʻaaogaina atoatoa le malosi o le taumafa a Saina.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavaeina o fuifui ie i Midwest, i le tasi itu, ua aumaia ai le tele o le gaosiga o le gaosiga o ie, ae i le isi itu, ua maua ai foi galuega i Midwest ma faʻamalosia le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lotoifale.E le gata i le pisinisi ie, o le fale gaosi oloa a le atunuu ua teu faafaigaluega i Midwest e fau ai falegaosimea.

 

Naʻo le taimi ua atiaʻe ai le tamaoaiga o nei nofoaga, ua faʻateleina tupe maua a tagata nofoia, ma ua faʻatupulaia le maualuga o le taumafa, e mafai ona faʻafefeteina le gafatia o le gaosiga o ie, o le mea foi lea na taʻitaʻia e le setete i tausaga talu ai nei.

 

30 tausaga i sasae, 30 tausaga i sisifo

 

I le faaopoopo atu i fefaʻatauaiga i totonu o le atunuʻu, e taua tele foi fefaʻatauaʻiga i fafo, ioe, e le o faʻatatau i maketi masani a Europa ma Amerika.O le lalolagi ua sili atu i le 8 piliona tagata, ae o le taumafa sili ona malosi o Europa, Amerika, Iapani ma Korea i Saute ma isi atunuʻu atinaʻe 1 piliona tagata, oloa faʻatau atu a Saina, o le tagata faʻatau mulimuli e masani lava, e pei o ie auina atu i Sautesasae. Asia, i le isi itu e na o le gaosia o lavalava, o le faʻaaogaina mulimuli o loʻo faʻatau Europa ma Amerika.

 

O le isi 7 piliona tagata i le lalolagi, e le aofia ai le 1.4 piliona i Saina, o se maketi faʻatau e manaʻomia ona faʻapipiʻiina, o le mea lea e taʻua o maketi faʻafuaseʻi.

 

O nisi o nei atunuu e i ai maina, o nisi e tamaoaiga le tau, o nisi e matagofie vaaiga, ae e le mafai ona latou teuina le tupe.E le faapea ua le mananao e tuua tupe, o nisi atunuu e le o ni o latou mamalu, o lona uiga e moni, o nisi atunuu e i ai o latou lava loto, o latou lava tulaga e lelei, ae o nisi o atunuu ua taofiofia ma faaaoga ma le loto i ai mo latou lava manuia.

 

O le fuafuaga a Saina o le Belt and Road o loʻo faʻamoemoe foi e toe faʻafoʻi ia tulaga le tutusa.A atia’e le tamaoaiga o atunuu nei, e si’itia a latou tupe maua, fa’atupula’ia le aofa’i o latou taumafa, ma o le a tele fo’i le maketi mo a latou oloa.E pei ona fai mai le muagagana, 30 tausaga i sasa’e, 30 tausaga i sisifo, aua ne’i faaseseina talavou matitiva, o nisi o atunuu ua foliga mai ua le lelei le atina’eina, ae o ai na te iloa le mea o le a tupu i le 10 tausaga.

 

Punavai: Jindu network


Taimi meli: Tes-28-2023