O se pa'u tele i poloaiga tau fefa'ataua'iga i fafo?Cao Dewang fa'amatalaga manino!Alaga: Talia le mea moni

Talu ai nei, na talia ai e Cao Dewang le faatalanoaga o le polokalame "Jun product Talk", pe a talanoa e uiga i le mafuaʻaga o le paʻu tele o poloaiga tau fefaʻatauaʻiga i fafo, na ia talitonu e le o le malo o Amerika e aveese lau poloaiga, ae o le maketi e aveese le poloaiga. , o le amio maketi.

ata

I totonu o le Iunaite Setete, o le tau o le tau e matua ogaoga ma le le lava o tagata faigaluega e ogaoga.Faatasi ai ma nei mea e lua, o loʻo faʻamoemoe le Iunaite Setete e maua ni maketi taugofie i le faʻatau, e pei o Vietnam ma isi atunuʻu Asia i Sautesasae e tuʻuina atu ni oka.I luga o le fogaeleele, o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga i le va o Saina ma le Iunaite Setete o se mea moni lava o se maketi.I lana tautalaga e uiga i ona faʻamoemoega mo le lumanaʻi, fai mai Mr Cao o le a avea ma "se taumalulu umi tele".

O faʻatauga faʻatau a Amerika na faʻagesegese nai lo le faʻamoemoe ia Mati

O fa'atauga fa'atau a Amerika na pa'u mo le masina lona lua ia Mati.O lo'o fa'ailoa mai ai o tupe fa'aalu a le aiga o lo'o fa'amalieina a'o fa'aauau pea le tau o tupe ma fa'atupula'ia tau o nonogatupe.

Faʻatau faʻatau faʻatau pa'ū 1 pasene ia Mati mai le masina talu ai, faʻatusatusa i faʻamoemoega maketi mo le pa'ū 0.4 pasene, faʻamatalaga a le Matagaluega o Pisinisi i le Aso Lua.I le taimi nei, o Fepuari na toe faʻaleleia i le -0.2% mai le -0.4%.I luga o le tausaga-i-le-tausaga, o faʻatauga faʻatau na siitia na o le 2.9 pasene i le masina, o le saoasaoa sili ona tuai talu mai Iuni 2020.

O le pa'ū o Mati na oʻo mai i tua o le faʻaitiitia o le faʻatau atu o taʻavale afi ma vaega, mea tau eletise, meafale ma supamaketi lautele.Ae ui i lea, o faʻamaumauga na faʻaalia ai o faʻatauga o faleoloa meaʻai ma meainu na paʻu i lalo.

O fa'amaumauga ua fa'aopoopo i fa'ailoga e fa'apea o lo'o fa'agesegese le malosi o tupe fa'aalu a aiga ma le tamaoaiga lautele a'o fa'aletonu tulaga tau tupe ma fa'aauau pea le tau.

Ua faaitiitia e le au faatau oloa faatau e pei o taavale, meafale ma mea faigaluega i le siisii ​​o tului.

O nisi o tagata Amerika o loʻo faʻamauina o latou fusipaʻu e faʻamalieina ai tupe.O faʻamaumauga tuʻufaʻatasia mai le Faletupe o Amerika i le vaiaso talu ai na faʻaalia ai le faʻaogaina o aitalafu ma aitalafu aitalafu na paʻu i lona tulaga maualalo i le lua tausaga talu ai ona o le faʻagesegese o totogi, faʻaitiitia lafoga toe faʻafoʻi ma le faʻaiʻuga o penefiti i le taimi o le faʻamaʻi na mamafa i tupe faʻaalu.

O uta a Asia i le Iunaite Setete ia Mati

Fa'ato'a pa'u i le 31.5% i lea tausaga ma lea tausaga

E vaivai le taumafa a matou ma o loʻo tumau pea le faʻatau oloa i lalo o faʻatauga.

E tusa ai ma le upega tafaʻilagi a le Nikkei Chinese na lipotia i le aso 17 o Aperila, o faʻamaumauga na tuʻuina mai e DescartesDatamyne, o se kamupani suʻesuʻe Amerika, na faʻaalia ai ia Mati o le tausaga nei, o le aofaʻi o fefaʻatauaiga o pusa mai Asia i le Iunaite Setete e 1,217,509 (faʻatatau i pusa 20-futu. ), i lalo 31.5% i lea tausaga ma lea tausaga.O le faʻaititia na faʻalauteleina mai le 29 pasene ia Fepuari.

O uta o meaafale, meataalo, meataalo ma seevae na tipi fa'afa, ma fa'aauau pea ona fa'aletonu oloa.

Faaalia e se tasi o ofisa o se kamupani vaa container tele, Matou te lagona ua faateteleina le tauvaga ona o le faaitiitia o uta.I le vaega o oloa, meafale, o le vaega sili ona tele i le voluma, pa'u i le 47 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, ma toso i lalo le tulaga atoa.

I le faaopoopo atu i le faateteleina o lagona o tagata faatau ona o le faaumiumi o le tau o le tamaoaiga, o le le mautonu i le maketi o fale ua faaitiitia ai foi manaoga mo meafale.

ata

E le gata i lea, o le lisi na faʻaputuina e le au faʻatau oloa e leʻi faʻaaogaina.O meataalo, mea tau taaloga ma seevae na faaitiitia i le 49 pasene, ma lavalava na faaitiitia i le 40 pasene.E le gata i lea, o oloa o meafaitino ma vaega, e aofia ai palasitika (faʻaitiitia 30 pasene), na pa'ū sili atu nai lo le masina talu ai.

O uta o meaafale, meataalo, mea tau taaloga ma seevae na paʻu i le toeitiiti atoa le afa ia Mati, o le tala lea a Descartes.O atunuʻu uma e 10 Asia na lafo atu ni koneteina i Amerika nai lo le tausaga na muamua atu, faʻatasi ai ma Saina, le taʻitaʻi o maketi, i lalo 40 pasene mai le tausaga na muamua atu.O atunuu Asia i Sautesasae na matua paʻu foi, ma Vietnam i lalo 31 pasene ma Thailand i lalo 32 pasene.

Pa'u 32% tausaga i lea tausaga

Sa vaivai le uafu tele a le atunuu

O le Port of Los Angeles, o le faitotoa pito sili ona pisi i le West Coast, na mafatia i se kuata muamua vaivai.Fai mai le au ofisa o le uafu, o loo faatali feutanaiga a tagata faigaluega ma le maualuga o tului ua afaina ai femalagaiga o uafu.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, o le Port of Los Angeles na faʻatautaia le sili atu i le 620,000 TEUs ia Mati, lea e itiiti ifo i le 320,000 na faʻaulufale mai, e tusa ma le 35% le itiiti ifo nai lo le pisi tele mo le masina lava lea i le 2022;O le aofa'i o pusa fa'atau atu na sili atu nai lo le 98,000, i lalo 12% i lea tausaga ma lea tausaga;Ole numera o koneteina gaogao na i lalo ifo o le 205,000 TEUs, i lalo toetoe lava 42 pasene mai Mati 2022.

I le kuata muamua o lenei tausaga, na faʻatautaia e le uafu le tusa ma le 1.84 miliona TEUs, ae na paʻu i lalo 32 pasene mai le vaitaimi tutusa i le 2022, o le tala lea a Gene Seroka, Pule Sili o le Taulaga o Los Angeles, i le konafesi ia Aperila 12.O lenei pa'u e mafua ona o feutanaiga o tagata faigaluega i luga o le taulaga ma le maualuga o tului.

“Muamua, o le Talafatai i Sisifo lauga konekarate tagata faigaluega o loʻo faʻaalia tele," o lana tala lea.Lona lua, i luga o le maketi, maualuga tului ma le siʻitia o tau o loʻo faʻaauau pea ona aʻafia ai tupe faʻaalu faitalia.O le tau o le tau ua pa'ū nei mo le iva masina sosoo, e ui lava i le maualalo o le tau o tagata faatau i Mati.Ae ui i lea, o loʻo tauaveina pea e le au faʻatau oloa le tau o faleteuoloa o oloa maualuga, o lea latou te le o faʻaulufaleina mai ai nisi oloa."

E ui ina faaletonu le faatinoga o galuega a le uafu i le kuata muamua, ae ua ia faamoemoe o le a maualuga le tau o fela’ua’iga a le uafu i masina o lumana’i, ma ua siitia ai foi le tele o uta i le kuata lona tolu.

"O tulaga tau tamaoaiga na matua faʻagesegese ai fefaʻatauaiga a le lalolagi i le kuata muamua, peitaʻi ua amata ona tatou vaʻaia ni faʻailoga o le faʻaleleia atili, e aofia ai le iva masina sosoo o le paʻu o le tau.E ui lava ina maualalo le aofaʻi o uta ia Mati nai lo le taimi nei i le tausaga talu ai, o faʻamatalaga vave ma faʻaopoopoga masina e faʻatatau i le faʻatupulaia o le faʻatupulaia i le kuata lona tolu.

Ole numera o koneteina na faʻaulufale mai ile taulaga o Los Angeles na siitia ile 28% ia Mati mai le masina talu ai, ma Gene Seroka faʻamoemoe e siitia le aofaʻi ile 700,000 TEUs ia Aperila.

Pule Sili o Evergreen Marine:

Uu le pulu e tatalia ai le matagi malulu, o le kuata lona tolu e fetaui ma le vaitau maualuga

Aʻo leʻi oʻo i lena, na taʻua foi e le pule sili o le Evergreen Marine Xie Huiquan e mafai lava ona faʻamoemoeina le maualuga o le kuata lona tolu.

I nai aso talu ai, na faia ai e le Evergreen Shipping se faʻaaliga, o le pule sili o le kamupani o Xie Huiquan na valoia le tulaga o maketi o felauaiga i le 2023 ma se solo.

“O le taua i le va o Rusia ma Iukureini na tumau mo le silia ma le tausaga, ma o le tamaoaiga o le lalolagi sa i ai i se tulaga faaletonu.E leai sa matou filifiliga ae na o le faatali mo le mutaaga o le taua ma tauave le matagi malulu.”Na ia talitonu o le afa muamua o le 2023 o le a vaivai le maketi o le gataifale, ae o le kuata lona lua o le a sili atu nai lo le kuata muamua, e tatau ona faatali le maketi seia oo i le kuata lona tolu o le vaitau maualuga.

Na faʻamatala atili e Xie Huiquan e faʻapea, i le afa muamua o le 2023, o le aofaʻi o maketi o felauaiga e fai si vaivai.I le toe faʻaleleia o le tele o uta, ua faʻamoemoe o le kuata lona lua o le a sili atu nai lo le kuata muamua.I le afa lona lua o le tausaga, o le a faʻaitiitia le tuʻuina atu, faʻatasi ai ma le oʻo mai o le vaitau maualuga o felauaiga masani i le kuata lona tolu, o le a faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le pisinisi o felauaiga.

Fai mai Xie Huiquan o tau o uta i le kuata muamua o le 2023 sa i ai i se tulaga maualalo, ma o le a faasolosolo malie ona toe maua i le kuata lona lua, siitia i le kuata lona tolu ma mautu i le kuata lona fa.O tau o uta o le a le fesuisuiai e pei o le taimi muamua, ma o loʻo iai pea avanoa mo kamupani faʻatauva e maua ai tupe mama.

E mataala o ia ae le o le masalosalo e uiga i le 2023, ma valoia o le iʻuga o le taua a Rusia-Iukureini o le a faʻateleina ai le toe faʻaleleia o pisinisi vaʻa.信图片_20230419143524信图片_20230419143524

图查查图片小样

信图片_20211202161153图查查图片小样

信图片_20230419143524

3012603-1_fou

信图片_20211202161153


Taimi meli: Apr-21-2023