Pomu!Na soliina le silia ma le 10 seti o masini su'isu'i, o le fa'atonuga o lo'o fa'atulaga i le masina fou o Me, o lo'o piki le maketi o lavalava?

I le faaiuga o le tausaga, o le tele o fale gaosi lavalava o loʻo feagai ma le le lava o oka, ae talu ai nei o le tele o tagata e ana fai mai o loʻo faʻateleina a latou pisinisi.
Na taʻua e lē e ana le falegaosi ofu i Ningbo, ua toe malosi le maketi o fefaʻatauaʻiga i fafo, ma e faigaluega ovataimi lona falegaosimea seʻia oo i le 10 i le afiafi i aso uma, ma e mafai ona oo atu i le 16,000 totogi o tagata faigaluega.
E le gata o fa'atonuga tau fefa'ataua'iga i fafo, o fa'atonuga fa'akomepiuta i tua atu e tele fo'i.O loʻo i ai se tagata faʻatau atu i tuaoi ua toetoe a oti, faʻafuaseʻi ona tuʻuina atu le tele o oka, o le fale gaosi vevela foi e taofi, o le faaiuga o le tausaga na faʻafuaseʻi ona lavea i le oka, o le oka ua faʻatulaga ia Me i le tausaga fou.
E le gata i fefa'ataua'iga i fafo ma fa'atauga i totonu o le atunu'u e matua vevela lava
Na taʻua e Dong Boss, e nofo i Zibo, i le itumalo o Shandong: “Talu ai nei, na matuā tele naua oka e sili atu i le 10 masini suʻisuʻi na malepelepe, ma na soloiesea ai le lisi a le kamupani e tusa ma le 300,000 peleue fuga.”
E oo lava i nai aso talu ai, o se taula mai Weifang, i le aso lava lea na tuʻuina atu ai e le e-commerce platform se faʻatonuga, na faʻafaigaluegaina saʻo se tasi e aveina ni taavale toso tetele se lua e iva mita ma ono mita na paka i le faitotoa o le fale gaosi oloa e 'puʻe oloa'. ”
ata.png
I le taimi nei, o peleue i lalo ua le lelei
I se fale gaosi lavalava i le itumalo o Zhejiang, o pusa o peleue lalo o loʻo faʻaputu lelei i totonu o se faleteuoloa aʻo faʻatali tagata faigaluega mo le taunuu mai o loli.I ni nai minute, o nei peleue lalo o le a auina atu i itu uma o le atunuu.
“Ua matua vevela lava le maketi o peleue i aso nei.”O Lao Yuan, o le ulu o le falegaosi lavalava, na mafai ona manava, ma mo sina taimi na toetoe lava momoe ai o ia ma ana tagata faigaluega i le fale faigaluega, "o le taimi faigaluega ua faaopoopo mai le 8 itula talu ai i le 12 itula i le aso, ma ua o loo pisi pea.”
Na ona tautau i luga o lana telefoni i le afa itula talu ai.O le isi vaega e faʻamoemoe e mafai ona ia tuʻuina atu le vaega mulimuli o oloa i le amataga o Ianuari, atonu o le a mafai ona faʻaumatia le galu o faʻatauga aʻo leʻi oʻo i le Tausaga Fou ma le Spring Festival.
Na taʻua foʻi e Li, o loʻo faʻatautaia se fale gaosi lavalava i Shandong, o le falegaosimea ua pisi tele talu ai nei, toetoe lava o taimi uma.
"E le mafai ona ou faʻafefe, ma ou te le toe faʻamalosi e ave ni poloaiga fou."O lea ua tele oloa tetele ua lafo i fafo, ma ua na o ni oka faasolosolo o loo faaopoopo pea i le gaosiga.”"Toeitiiti lava o aʻu uo uma ua le o vaʻaia talu ai nei, o loʻo tuʻu i totonu o le falegaosimea 24 itula i le aso," o le tala lea a Li.
Faʻamatalaga faʻaalia talu ai nei, Changzhou, Jiaxing, Suzhou ma isi nofoaga i lalo o le gaosiga o peleue ma le faʻatau atu na maua ai se maualuga fou, paʻu i lalo peleue tuputupu aʻe e sili atu i le 200%.
E tele mea na fesoasoani i le toe faʻaleleia
I tulaga tau fefa'ataua'iga i fafo, o lo'o fa'aauau pea ona fa'atino e le malo o Saina ana faiga fa'avae lelei, tele tulafono fou o fefa'ataua'iga ua fa'atinoina, ma o nisi o feagaiga tau fefa'ataua'iga ua fa'amalosia.I le mae'a ai o le tausaga o fa'atonuga laiti, ua faasolosolo malie ona fa'amama le fa'atauga o lavalava a tagata mai fafo, ma ua fa'atupula'ia le mana'oga mo le toe fa'atumu.E le gata i lea, o le feagai ai ma le aso malolo Spring Festival, o le tele o tagata faʻatau mai fafo o le a faʻaputu muamua.E tusa ai ma faʻatauga i totonu o le atunuʻu, na aʻafia i le galu malulu talu ai nei i le atunuʻu, o le tele o nofoaga na faʻafeiloaʻi ai le malulu e pei o le mato, ma o le manaoga maketi mo lavalava taumalulu na matua malosi, lea na mafua ai le siʻitia o oka o lavalava.
Tagata teuga, o a mai mea iina?
Punavai: Lauga valu vaaiga


Taimi meli: Tes-25-2023