O le Nike o lo'o fa'ate'a lemu!E leai se fa'aaliga na faia i le tele o le tipi po'o le mafua'aga o ia mea

I le aso 9 o Tesema, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau:

I le taamilomilo o le faʻamalolo, na auina atu e Nike se imeli i tagata faigaluega i le Aso Lulu e faʻasalalau ai se faasologa o faʻalauiloa ma nisi suiga faʻalapotopotoga.E le'i ta'ua ai le fa'ate'aina o galuega.

O le fa'ate'a ua a'afia ai le tele o vaega o le au ta'aloga tele i vaiaso talu ai nei.

信图片_20230412103212

Ua fa'ate'a filemu e Nike tagata faigaluega i le tele o matagaluega

E tusa ai ma se LinkedIn pou ma faʻamatalaga mai tagata faigaluega o loʻo i ai nei ma tagata faigaluega muamua na faʻatalanoaina e The Oregonian / OregonLive, Nike talu ai nei na faʻaumatia ai tagata faigaluega, faʻafaigaluegaina, faʻatau, faʻailoga, inisinia, oloa numera ma mea fou.

E le'i fa'auluina e Nike se fa'aaliga tele o le fa'amalologa i Oregon, lea e mana'omia pe a fa'ate'a e le kamupani le 500 pe sili atu fo'i tagata faigaluega i totonu o le 90 aso.

Nike e leʻi tuʻuina atu i tagata faigaluega soʻo se faʻamatalaga e uiga i le faʻamalolo.E leʻi lafoina e le kamupani se imeli i tagata faigaluega pe faia se fonotaga a lima uma e uiga i le faʻamalolo.

"Ou te manatu latou te mananaʻo e natia," o le tala lea a se tagata faigaluega a le Nike na faateʻa i lenei vaiaso i le aufaasālalau.

Na taʻu atu e tagata faigaluega i le aufaasālalau latou te le iloa tele mea o loʻo tupu i tua atu o mea na lipotia i tala fou ma mea o loʻo i ai i le imeli o le Aso Lulu.

Na latou fai mai o le imeli na faasino i suiga e oʻo mai "i masina a sau" ma na o le faʻaopoopoina i le le mautonu.

“O le a fia iloa e tagata uma, 'O le a la'u galuega i le va o le taimi nei ma le faaiuga o le tausaga faaletupe (Me 31)?O le a le mea o fai e la'u 'au?'" o le tala lea a se tasi tagata faigaluega o loʻo iai nei."Ou te le manatu o le a manino mo ni nai masina, o se mea valea mo se kamupani tele."

Na malilie le aufaasālalau e aua neʻi taʻua le tagata faigaluega ona e faʻasaina e Nike tagata faigaluega mai le talanoa i tusitala e aunoa ma se faʻatagaga.

E le mafai e le kamupani ona tuʻuina atu le tele o faʻamalamalamaga, a itiiti ifo i le lautele, seʻia oʻo i le isi lipoti o tupe maua ia Tesema 21. Ae o loʻo manino mai o Nike, o le kamupani tele a Oregon ma o se avetaavale o le tamaoaiga i le lotoifale, ua suia.

O fa'amaumauga ose fa'afitauli fa'avae

E tusa ai ma le lipoti faʻaletausaga lata mai a Nike, o le 50% o seevae o Nike ma le 29% o ona lavalava e gaosia i fale konekarate i Vietnam.

I le taumafanafana o le 2021, o le tele o faleoloa iina na tapunia mo sina taimi ona o le afaina.E maualalo le oloa Nike.

Ina ua toe tatalaina le falegaosimea i le 2022, na si'itia le oloa a Nike a'o fa'amalieina tupe fa'aalu a tagata fa'atau.

O le tele o su'esu'ega e mafai ona afaina ai kamupani la'ei ta'aloga.O le umi e nofo ai le oloa, o le maualalo foi lea o lona tau.Ua fa'aitiitia tau.Ua faaitiitia tupe maua.E masani tagata fa'atau i fa'aitiitiga ma aloese mai le totogiina atoa o tau.

"O le mea moni o le tele o fale gaosi oloa a Nike na tapunia mo le lua masina na iu lava ina avea ma faafitauli ogaoga," o le tala lea a Nikitsch o Wedbush.

E le o va'aia e Nick le fa'agesegese o mana'oga mo oloa Nike.Na ia taʻua foi ua alualu i luma le kamupani i le faʻatalanoaina o lona mauga o suʻesuʻega, lea na pa'ū i le 10 pasene i le kuata talu ai nei.

I tausaga talu ai nei, ua tipiina e Nike le tele o faʻamatalaga faʻatau oloa aʻo taulaʻi i le faʻatau atu e ala i le Nike Store ma lana upega tafaʻilagi ma telefoni feaveaʻi.Ae o tagata tauva ua faʻaogaina avanoa avanoa i faleoloa faʻatau ma faleoloa tele.

Na amata lemu Nike ona toe foʻi i nisi o auala faʻatau oloa.O loʻo faʻamoemoe le au suʻesuʻe e faʻaauau pea.

Punavai: polofesa seevae, fesoʻotaʻiga


Taimi meli: Tes-11-2023