Ia tausolomua e aveese le lisi!Weiqiao textile i le a le ituaiga o fusuaga?

A tele pisinisi "tipi o latou ulu" e saili lisi, Weiqiao Textile (2698.HK), o se pisinisi tumaoti tele a Shandong Weiqiao Venture Group Co., LTD.(lea ua ta'ua mulimuli ane o le “Weiqiao Group”), ua ia faia le taumafaiga e fa'alilolilo ma o le a aveese mai fa'atauga a Hong Kong.

 

1703811834572076939

 

Talu ai nei, na faasilasila ai e Weiqiao Textile e faapea o le tagata e umia sea tele Weiqiao Group ua faamoemoe e faʻamaonia le kamupani e ala i le faʻapipiʻiina o le tuufaatasia e ala i le Weiqiao Textile Technology, ma o le H sea o loʻo tau i le HK $ 3.5 i le sea, o se tau o le 104.68% i luga o le tau o le faʻamalolo.E le gata i lea, o le faaleaogaina o sea i totonu o le atunuu i tagata e umia sea i totonu o le atunuu (sei vagana ai le Weiqiao Group) e totogi le 3.18 yuan i le atunuu.

 

E tusa ai ma le Weiqiao Textile ua tuʻuina atu 414 miliona H sea ma 781 miliona sea i totonu o le atunuʻu (Weiqiao Group o loʻo umia le 758 miliona sea faʻapitonuʻu), o tupe e aofia ai 1.448 piliona Hong Kong tala ma 73 miliona yuan.A maeʻa ona faʻamalieina tulaga talafeagai, o le a faʻaumatia le kamupani mai le Hong Kong Stock Exchange.

 

Ina ua maeʻa le tuʻufaʻatasiga, Shandong Weiqiao Textile Technology Co., LTD.(lea ua taua mulimuli ane o le "Weiqiao Textile Technology"), o se kamupani fou a Weiqiao Group, o le a faia uma aseta, noataga, tului, pisinisi, tagata faigaluega, konekarate ma isi aia tatau ma noataga a Weiqiao Textile, ma Weiqiao Textile o le a iu lava ina faaleaogaina .

 

Weiqiao Textile na lisiina i luga o le laupapa autu o le Hong Kong Stock Exchange i le aso 24 o Setema, 2003. O le kamupani o loʻo faʻatautaia tele i le gaosiga ma le faʻatau atu o filo filo, ie lanu efuefu, pisinisi denim ma filo polyester fiber ma pisinisi oloa faʻatatau.

 

I lalo o le aiga Zhang i le foe o le Weiqiao Group, e tolu kamupani lisiina: Weiqiao Textile, China Hongqiao (1378.HK) ma Hongchuang Holdings (002379) (002379.SZ).Weiqiao Textile, lea na tulaueleele i le maketi tetele mo le silia ma le 20 tausaga, faʻafuaseʻi ona faʻasalalau lona faʻamalo, ma faʻafefea ona taʻalo le taʻaloga a le aiga Zhang?

 
Teugatupe tumaoti

 

E tusa ai ma le faʻamatalaga a Weiqiao Textile, e tolu mafuaʻaga mo le faʻapalapalaina o le lisi, e aofia ai le mamafa i le faʻatinoga ma le faʻatapulaʻaina o le faʻatupeina.
Muamua, na afaina i le siosiomaga macro ma le atinaʻeina o pisinisi, o le faatinoga a Weiqiao Textile sa i lalo o le mamafa, ma na leiloa e le kamupani le 1.558 piliona yuan i le tausaga talu ai ma le 504 miliona yuan i le afa muamua o lenei tausaga.
Talu mai le 2021, o maketi a le kamupani i totonu o le atunuʻu, lea o loʻo faʻagaioia ai ie, malosi ma le ausa, ua i lalo o le mamafa.O loʻo faʻaauau pea ona feagai le pisinisi ie ma le tele o luʻitau e pei o le maualuga o tau o gaosiga ma suiga i filifili sapalai o le lalolagi.E le gata i lea, o le pisinisi eletise i totonu o le atunuu ua suia i le malosi mama, ma ua faaitiitia le vaega o le malosi o le gaosiga o le koale.
O le fa'atinoina o le tu'ufa'atasiga o le a tu'uina atu ai le tele o fetu'una'iga mo filifiliga fa'ata'ita'i umi a le kamupani.
Lona lua, Weiqiao Textile ua leiloa ona tulaga lelei o se lisi lisi, ma o lona gafatia faʻatupeina tutusa e faʻatapulaʻaina.A maeʻa le tuʻufaʻatasiga, o le a faʻaumatia sea H mai le Faʻatauga Faʻatau, fesoasoani e faʻasaoina tau e fesoʻotaʻi ma le tausisia ma le tausia o le lisi o tulaga.

Talu mai Mati 11, 2006, Weiqiao Textile e leʻi faʻatupuina soʻo se tupe faavae i le maketi lautele e ala i le tuʻuina atu o sea.
I se eseesega tele, o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o Weiqiao Textile talu mai le 2003 na lisiina, faʻaputuina tufatufaga 19 taimi, tupe mama faʻaputu a le kamupani o 16.705 piliona Hong Kong tala, faʻaputuga tupe tufatufaga o le 5.07 piliona Hong Kong tala, o le tufatufaga fua faatatau oo atu i le 30.57%.
Lona tolu, o le fa'amama o sea H ua maualalo mo se taimi umi, ma o le tau fa'aleaogaina o lo'o fa'atulaga i se tau manaia i le tau o maketi H, ma maua ai avanoa taua mo tagata e umia sea H.
Weiqiao Textile e le na o ia.
E tusa ai ma fuainumera a le tusitala, e silia ma le 10 kamupani na lisiina i Hong Kong ua sailia le faatumaoti ma le aveesea o le lisi i lenei tausaga, lea e 5 ua maeʻa ona tuʻufaʻatasia.O mafuaʻaga mo le faʻamaonia e leai se mea e sili atu nai lo le faʻaitiitia o tau o faʻatauga, le lelei o le faʻaaogaina, faʻaitiitia le faʻatinoga, ma isi.
Na taua e le au tali tau tupe e faapea, ua leva ona faaletonu le tau o oloa a nisi o kamupani, ma ua matua’i mamao lava le tau o maketi i lalo ifo o le tau moni, ma mafua ai ona le mafai e kamupani ona maua ni tupe talafeagai e ala i maketi tau tupe.I lenei tulaga, o le faʻamama faʻapitoa e avea ma se filifiliga, aua e mafai ai e le kamupani ona aloese mai faʻalavelave faʻapitoa tau maketi ma maua ai le tele o le tutoʻatasi ma le fetuutuunai e faia ai fuafuaga faʻataʻitaʻi umi ma tupe teufaafaigaluega.
“O tau fa'agaioiga a kamupani o lo'o lisiina e aofia ai tau o lisi, tau o le tausisia e fa'amautu ai le tulaga o lisi, ma tau fa'amatalaga fa'amatalaga.Mo nisi kamupani, o le tau o le tausia o se lisi lisi e mafai ona avea ma se avega, aemaise lava pe a le lelei tulaga o maketi ma le mafai ona siitia tupe faavae.E mafai ona fa'aitiitia ai nei tau ma fa'aleleia atili ai le fa'atinoina o galuega a le kamupani.Fai mai le tagata.
E le gata i lea, na fai mai ona o le leai o se tupe i totonu o maketi o oloa a Hong Kong, o sea a nisi o kamupani laiti ma feololo maketi mataitusi ua faʻavaivaia ma faʻatapulaʻaina lo latou gafatia faʻatupeina.I lenei tulaga, e mafai ona fesoasoani le faʻateʻaina tumaoti i le kamupani e faʻaumatia faʻafitauli faʻaletupe ma tuʻuina atu i ai le sili atu ona fetuutuunai mo le atinaʻe i le lumanaʻi.
E taua le maitauina o le faʻatumauina o Weiqiao Textile o loʻo faʻaauau pea.
Ua lipotia mai ona o aiaiga o le maliega tuʻufaʻatasia (o lona uiga, o le mauaina poʻo le faʻamaeʻaina o le tuʻufaʻatasia ma poʻo le pulega a Saina e failaina, resitalaina poʻo le faʻatagaina, pe a talafeagai) e leʻi ausia, ia Tesema 22, Weiqiao Textile na tuʻuina atu. o se fa'aaliga fai mai ua maua le maliega a le pulega e tolopo le tu'uina atu o le pepa lautele.
I le faʻasalalauga, ua lapataia e Weibridge Textiles e leai se faʻamautinoaga a le Offerer ma le Kamupani e faʻapea o soʻo se mea poʻo tuʻutuʻuga uma poʻo ia tulaga o le a ausia ma o le mea lea e mafai pe le mafai ona aoga le Maliega Faʻatasi, pe afai o lea, atonu e le fa'atino pe fa'amae'aina.

 

Fa'amau fa'atonuga fou mo le atina'e

 

O le taimi lava na aveese ai Weiqiao Textile, na lisiina e le aiga o Zhang kamupani na o China Hongqiao, Hongchuang Holdings lua.
O le Weiqiao Group o se tasi o kamupani pito i luga 500 i le lalolagi ma le lona sefulu o kamupani tumaoti 500 pito i luga a Saina.O loʻo i le pito i saute o Lubei Plain ma lata ane i le Vaitafe Samasama, Weiqiao Group o se atinaʻe tele ma 12 faʻavae gaosiga, tuʻufaʻatasia ie, vali ma faʻamaeʻaina, lavalava, fale ie, mana vevela ma isi pisinisi.
Weiqiao Group ua lauiloa foi o le "Tupu o le Sami Ulaula" Zhang Shiping galuega mitamita.O le toe tepa i tua i le tala faasolopito o le Weiqiao Group, e le faigata ona maua na ia filifilia pea lava pea le "Sami mumu" e amata ai, i totonu o fanua tuai o alamanuia e pei o le fale gaosi oloa ma alamanuia uamea e le o ferrous, Zhang Shiping taitaia Weiqiao Group. e fa'ato'ilaloina le si'osi'omaga ma fa'anatinati muamua i le lalolagi.
Mai le vaaiga o le atinaʻeina o fale gaosi oloa, ina ua uma ona auai Zhang Shiping i le galuega ia Iuni 1964, na ia auauna atu ai o se tagata faigaluega, faatonu o le mafutaga faaleaoaoga ma le sui faatonu o le fale gaosi oloa lona lima o le suauu cotton Factory i Zouping County.Ona o lona "mafai ona onosaia faigata, sili ona galue malosi", i le 1981 na siitia ai o ia i le Zouping County lona lima o le faatonu o le fale gaosi suauu.
Talu mai lena taimi, sa ia amataina le suiga tele.I le 1998, na toe faʻatulagaina Weiqiao Cotton Textile Factory e avea ma Weiqiao Textile Group.I le tausaga lava lea, na amata ai e Zhang Shiping ona fausia lana lava fale eletise ina ia faʻaitiitia ai tau, lea e sili atu le maualalo nai lo le faʻasologa o le atunuʻu.Talu mai lena taimi, na ia taʻitaʻia Weiqiao Textile i le auala atoa e avea ma fale gaosi ie sili ona tele i le lalolagi.
I le 2018, ina ua faamavae le na faavaeina le Weiqiao Group Zhang Shiping e avea ma taitaifono, na ave e lona atalii o Zhang Bo le foe o le Weiqiao Group.Ae paga lea, i le aso 23 o Me, 2019, na maliu ai Zhang Shiping, i le fa ma le afa tausaga talu ai.
O Zhang Shiping e toalua ona afafine ma le atalii e toatasi, o le ulumatua o Zhang Bo na fanau ia Iuni 1969, o le ulumatua o Zhang Hongxia na fanau ia Aokuso 1971, ma le afafine lona lua o Zhang Yanhong na fanau ia Fepuari 1976.
I le taimi nei, o Zhang Bo o loʻo avea ma taʻitaʻifono o le Weiqiao Group, o Zhang Hongxia o le failautusi a le Party ma le pule sili o le vaega, ma o loʻo tauaveina foi e tagata e toʻalua fuʻa alumini ma ie a le vaega.
O Zhang Hongxia, o ia foi o le taitaifono o Weiqiao Textile, o le muamua lea o le fanau e toatolu a Zhang Shiping na mulimuli i tauiviga a lo latou tama.I le 1987, i le 16 o ona tausaga, na ia ulufale ai i le fale gaosimea, amata mai le laina ie, ma molimauina le atinaʻeina ma le tuputupu aʻe o Weiqiao Textile i le auala atoa.
A maeʻa le faʻaumatiaina o Weiqiao Textile, faʻafefea ona ia taʻitaʻia le atinaʻeina o pisinisi ie a le vaega i le loloto?
Ua lipotia mai o Novema o le tausaga nei, na tuʻufaʻatasia ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi ma isi matagaluega e fa le "Fuafuaga o le Faʻaleleia o le Faʻaleleia o le Faʻaleleia o Mea Tau Ie (2023-2025)", lea e tuʻuina atu ai se faʻamoemoega o le atinaʻe manino ma le faʻatonuga mo le atinaʻe i le lumanaʻi. le pisinisi ie.
I le aso 19 o Tesema, na fai mai ai Zhang Hongxia i le 2023 China Textile Conference e faapea o le Weiqiao Group o le a avea ia pepa o loʻo i luga e fai ma taʻiala, faʻatino ma le faʻamaoni le faʻatinoina o le faʻaogaina o le "Action Outline for the Construction of a Modern Textile Industrial System" a le China Textile Federation. le fuafuaga o le atinaʻeina o le "maualuga, atamai ma lanu meamata", ma faʻatulagaina ia lava e tusa ai ma le "saienisi ma tekinolosi, faiga ma lanu meamata".Fa'alauiloa atina'e gafataulimaina ma tulaga maualuga o atina'e.
Na faailoa atili e Zhang Hongxia o le tasi o le faʻaleleia o le aofaʻi o le atamai ma faʻavaveina le faʻataunuʻuina o suiga numera;Lona lua, fa'amalosia faiga fa'atekonolosi ma fa'ateleina tupe fa'afaigaluega R&D;O le lona tolu o le faʻamalieina o le fetuunaiga o le fausaga o oloa ma atinaʻe oloa e maualuga le tau faʻaopoopo ma mea tau tekonolosi maualuga;Lona fa, tausisi i le atina'e lanu meamata ma le gafataulimaina, ma saofagā atili i le fausiaina o se faiga fa'aonaponei fale gaosi oloa ma le fa'amaoni, natura maualuga ma le saogalemu.

 

Fa'atonu "Textile + AI"

 

O le Sami Ulaula foi o se sami.I totonu o pisinisi tuai tuai o pisinisi ie, faatasi ai ma le suiga o The Times ma le televave o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, suiga ma tekinolosi faʻamalosia ua avea ma tulaga le maalofia o le atinaʻeina o pisinisi.
Vaʻai i luma i le lumanaʻi, "ia atiaʻe AI" o le a avea ma upu autu e le mafai e pisinisi masani e pei o Weiqiao Textile ona faʻataʻamilo.E pei ona taʻua e Zhang Hongxia, o le atamai o se tasi lea o faʻatonuga mo le atinaʻeina o le Weiqiao Textile i le lumanaʻi.
Mai le faʻataʻitaʻiga a Weiqiao Textile i tausaga talu ai, i le amataga o le 2016, Weiqiao Textile na faʻalauiloaina lona uluai fale gaosi oloa.150,000 sensors ua faʻapipiʻiina i luga o le gaosiga o le gaosiga o le "ie + AI" aʻoaʻoga faʻapitoa a le kamupani.
"E ui lava o matou o se alamanuia masani, e tatau ona matou faʻaogaina i taimi uma tekinolosi fou ma faiga fou e faʻaleleia atili ai a matou gaosiga, ina ia i ai a matou tulaga, gafatia ma fofo i soo se taimi."Fai mai Zhang Bo i se faatalanoaga talu ai nei ma le aufaasālalau.
E oo mai i le taimi nei, ua fausia e le kamupani 11 fale gaosi paranesi atamai, e aofia ai Weiqiao Textile Green atamai Falegaosimea, Weiqiao faaopoopo-lautele lomitusi ma vali numera Factory, Jiajia Home Textile ma Xiangshang Laei galuega faafuainumera, taulai atu i le taulaiga autu e lua o "faamatalaga filifili alamanuia. sootaga” ma le “gaosiga atamai”.
E tusa ai ma le folasaga faʻapitoa a le "Weiqiao Entrepreneurship", i le taimi nei, ua faia e Weiqiao Textile se faiga atoa o le gaosiga o filifili o le "ie - lomitusi ma le valiina - lavalava ma ie fale", faʻalauiloaina le faʻaleleia numera o le alamanuia ma se matrix atamai, faasaoina sili atu nai lo le 50% o le galuega, faaitiitia le taumafaina malosi e sili atu i le 40%, ma faasaoina le sili atu i le 20% o le vai.
O se seti o faʻamatalaga lata mai o loʻo faʻaalia ai le atinaʻeina o pisinisi a Weiqiao e sili atu i le 4,000 oloa fou i tausaga taʻitasi, e aofia ai le sili atu ma le 20,000 ituaiga o 10 tele faʻasologa, o le numera maualuga o vulu o le filo cotton na oʻo atu i le 500, o le maualuga maualuga o le lanu efuefu e oʻo atu i le 1,800, o loʻo i totonu. le tulaga taʻutaʻua o le pisinisi lava e tasi, ma le aofaʻi o sili atu nai lo le 300 mea fou ausia ua maua pateni a le atunuu.
I le taimi lava e tasi, Weiqiao Group ei ai le galulue faʻatasi ma iunivesite tetele ma suʻesuʻega inisitituti, ma faʻaauau pea ona faʻateleina tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega faʻasaienisi ma tekonolosi ma atinaʻe, ma ua manuia le atinaʻeina o oloa fou e pei o le micro-nano Mosaic textile. faasologa, Lycel laina maualuga lala, nano ceramic faamafanafana faagaioiga ie faasologa.
Faatasi ai ma i latou, o le micro ma nano Mosaic galuega fa'asologa o oloa fa'apolokalame e malepe i le fa'atapula'aina o le fua o le fiber o le fa'agasologa masani, ma iloa ai le antibacterial ma le anti-mite serialized vulu ma le ie gaosiga ma le maualuga maualuga ma le tu'ufa'atasiga tele.
I le va'aiga o le alamanuia, e mana'omia e le 'aufaipisinisi ie ona talia malosi le tekonolosi i le vaitau fou, na'o le fa'afouga fa'atekonolosi ma suiga fa'atekinolosi, ina ia ausia le fa'aleleia o alamanuia ma atina'e gafataulimaina.
"I le vaitaimi o le '14th Five-Year Fuafuaga', ua maeʻa uma suiga atamai o aseta faʻasoa, ma ua faʻaauau pea ona faʻaleleia le tulaga o gaosiga atamai."O le a matou faʻamalosia le faʻamaopoopoina o filifili pisinisi ma faʻalauteleina faʻatasi le faʻaogaina o tekinolosi autu i le atamai ma numera.Faatelevave suiga faakomepiuta ma faʻaleleia le faʻaogaina lelei."O Zhang Hongxia na auai talu ai nei i le mea na tupu.

 

Punavai: 21st Century Business Herald


Taimi meli: Ian-02-2024