Aofa'i tupe fa'afaigaluega e 8 piliona yuan!O le poloketi Giant ma le gaosiga faaletausaga o le 2.5 miliona tone o le PTA ma le 1.8 miliona tone o le PET ua maeʻa ma o loʻo tuʻuina atu i le faʻataʻitaʻiga.

Talu ai nei, o le vaega lona lua o le Hainan Yisheng Petrochemical project ma le aofaiga atoa o tupe teufaafaigaluega o le 8 piliona yuan ua maeʻa ma ulufale i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

 

1703206068664062669

 

O le aofaiga atoa o tupe teufaafaigaluega o le vaega lona lua o Hainan Yishheng Petrochemical poloketi e tusa ma le 8 piliona yuan, e aofia ai le gaosiga faaletausaga o le 2.5 miliona tone o meafaigaluega PTA, o se galuega faatino faaletausaga o le 1.8 miliona tone o meafaigaluega PET ma le uafu faafouga ma galuega faalautele, ma lagolagoina le fausiaina o fale ofisa, cantons, fale afi ma fale moe a le aufaigaluega ma isi nofoaga lagolago.A maeʻa le poloketi, Hainan Yisheng Petrochemical o le a faʻateleina le tau o galuega e tusa ma le 18 piliona yuan.

 

E tusa ai ma le tagata talafeagai o loʻo pulea le Hainan Yisheng Petrochemical Co., LTD., o le gaosiga o loʻo i ai nei a Hainan Yisheng e 2.1 miliona tone o le PTA ma le 2 miliona tone o PET.A maeʻa ona ausia aloaia le vaega lona lua o le poloketi, o le aofaʻi o le gaosiga o le gaosiga e mafai ona oʻo atu i le 4.6 miliona tone o le PTA ma le 3.8 miliona tone o le PET, o le aofaʻi o oloa gaosi oloa e sili atu i le 30 piliona yuan, ma o le lafoga o le a sili atu i le 1 piliona yuan.Ma o le a maua ai le lava mea mataʻina mo le gaosiga o mea fou petrochemical i lalo, fesoasoani i le Danzhou Yangpu petrochemical filifili alamanuia e faalautele atili ma faaleleia, ma saofagā i le fausiaina o Hainan Free Trade Port.

 

PTA o le pito i luga o mea mata o polyester.I se tulaga lautele, o le pito i luga o mea mataʻutia o le PTA filifili pisinisi e masani lava ona aofia ai le PX mai le gaosiga ma le gaosiga o le acetic acid ma le suauu mama, ma o le pito i lalo e masani ona faʻaaogaina mo le gaosiga o le fila PET, lea e masani ona faʻaaogaina ai le filament polyester ma le polyester staple fiber. faʻaaogaina i le 'ie ma lavalava alamanuia, ma polyester alamanuia siliki e masani ona faʻaaogaina i le fanua taʻavale.

 

2023 o loʻo i le taamilosaga lona lua o le faʻalauteleina o le malosi o le PTA, ma o le tausaga maualuga lea o le faʻalauteleina o le gafatia o le PTA.

 

PTA fou malosi fa'atumauina alamanuia gaosiga na amatalia ai se taamilosaga fou o le atina'e

 

E pei o le 11 masina muamua o le 2023, o le PTA a Saina fou gafatia na oʻo atu i le 15 miliona tone, o se faʻamaumauga faʻaletausaga le faʻalauteleina o le gafatia i le talafaasolopito.

 

Ae ui i lea, o le tuʻufaʻatasia o le gaosiga o laʻau PTA tetele ua faʻaititia ai foi le averesi o totogi o le gaosiga o pisinisi.E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga a Zhuo Chuang, e oʻo mai ia Novema 14, 2023, o le averesi o le totogi o le PTA o le gaosiga o le 326 yuan / tone, lea na pa'ū i le lata i le 14-tausaga maualalo ma sa i ai i le tulaga o le faʻaletonu o le gaosiga o gaosiga lautele.

 

I le tulaga o le faasolosolo malie o le pa'u o tupe mama, aisea o loʻo faʻalauteleina ai pea le gafatia o le PTA i totonu o le atunuʻu?Fai mai le aufaipisinisi, ona o le tele o le malosi o le PTA i tausaga talu ai, ua faʻateleina le faʻataʻitaʻiga faʻatauvaʻa, ua faʻaauau pea ona pa'ū totogi o le PTA, ma o le tele o masini laiti e sili atu le mamafa o tau.

 

E le gata i lea, i tausaga talu ai nei, o pisinisi tumaoti tetele ua faʻalauteleina i luga o alamanuia, o le faʻatulagaina o le tauvaga faʻataʻitaʻiga ua fausia ma faʻamalosia i lea tausaga ma lea tausaga, ma toetoe lava o tagata faʻatau uma i le PTA alamanuia ua fausia se "PX-PTA-polyester" lagolago. mamanu.Mo kamupani tetele, e tusa lava pe gau le gaosiga o le PTA, e mafai lava ona latou toe totogiina le gau a le PTA e ala i tupe mama i luga ma lalo, lea ua faʻateleina ai le ola o tagata sili ona lelei i totonu o le alamanuia.O nisi masini laiti tau se taumafa tasi maualuga, e mafai ona filifili na o paka umi.

 

Faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea o le faasaienisi ma tekinolosi, o le tulaga gafatia o alamanuia PTA o loo atiina ae i le itu o tekinolosi-malosi ma alamanuia tuufaatasia, ma o le tele o le PTA fou laau gaosiga i tausaga talu ai nei e 2 miliona tone ma sili atu PTA gaosiga laau.

 

I le faʻamasinoina mai le atinaʻe, o le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia o atinaʻe tetele i le filifili pisinisi PX o loʻo faʻamalosia pea.Hengli Petrochemical, Hengyi petrochemical, Rongsheng Petrochemical, Shenghong Group ma isi polyester taʻitaʻia atinaʻe e faʻaopoopo, i se tulaga lautele, fua ma atinaʻe tuʻufaʻatasia o le a faʻalauiloaina le PX-Ptas polyester alamanuia filifili mai se tauvaga pisinisi tasi i le tauvaga atoa filifili alamanuia, o le a taʻitaʻia pisinisi. ia sili atu le fa'atauva'a ma le mafai ona fa'alavelave.
Punaoa: Yangpu Government Affairs, China Business News, Process Industry, Network


Taimi meli: Tes-22-2023