O le Uniqlo, le kamupani Saina a le H&M o Shanghai Jingqing Rong Clothing na tatalaina lana uluai falegaosimea i fafo i Sepania, ma na tatalaina e le kamupani Saina a le H&M o Shanghai Jingqing Rong Clothing lona uluai falegaosimea i fafo i Sepania.

O le kamupani ie Saina Shanghai Jingqingrong Garment Co LTD o le a tatalaina lana uluai fale gaosi oloa i fafo i Catalonia, Sepania.O loʻo lipotia mai o le a faʻaalu e le kamupani le 3 miliona euros i le poloketi ma fausia pe tusa ma le 30 galuega.O le a lagolagoina e le Malo o Catalonia le poloketi e ala i le ACCIO-Catalonia Trade & Investment (Catalan Trade and Investment Agency), le Business Competitiveness Agency a le Matagaluega o Pisinisi ma Leipa.
Shanghai Jingqingrong Garment Co., Ltd. o loʻo faʻafouina nei lona falegaosimea i Ripollet, Barcelona, ​​ma ua faʻamoemoe e amata ona gaosia oloa lalaga i le afa muamua o le 2024.

1704759902037022030

Roger Torrent, Minisita o Pisinisi ma Leipa a Catalonia, fai mai: "E le o se mea na tupu na filifili kamupani Saina e pei o Shanghai Jingqingrong Clothing Co LTD e faʻalauiloa a latou fuafuaga faʻalautele faʻavaomalo i Catalonia: Catalonia o se tasi o itulagi sili ona atinaʻe i Europa ma tasi. o faitotoa autu i le konetineta.”I lenei tulaga, na ia faamamafaina ai e faapea "i le lima tausaga talu ai, o kamupani Saina ua sili atu nai lo le 1 piliona piliona i Catalonia, ma o nei galuega faatino ua sili atu i le 2,000 galuega".
Shanghai Jingqingrong Garment Co., Ltd. na faavaeina i le 2005, faʻapitoa i le mamanu, gaosiga ma le tufatufaina atu o lavalava i le lalolagi atoa.E fa'afaigaluegaina e le kamupani le 2,000 tagata ma e iai lala i Shanghai, Henan ma Anhui.O lo'o tautua Jingqingrong i nisi o fa'alapotopotoga fa'ava-o-malo tetele (e pei o Uniqlo, H&M ma le COS), fa'atasi ai ma tagata fa'atau i le Iuni a Europa, le Iunaite Setete ma Kanata.
1704759880557007085
Ia Oketopa o le tausaga talu ai, o se faʻalapotopotoga a Catalan na taʻitaʻia e le Minisita Roger Torrent, na faʻatulagaina e le Hong Kong Office o le Catalan Ministry of Trade and Investment, na faia talanoaga ma Shanghai Jingqingrong Clothing Co., LTD.O le fa'amoemoe o le malaga o le fa'amalosia lea o feso'ota'iga fefa'ataua'iga ma Catalonia ma fa'amalosia galuega fou fa'afaigaluega mai fafo.O le asiasiga fa'ale-fa'alapotopotoga na aofia ai le galulue fa'atasi ma kamupani fa'ava-o-malo a Saina i pisinisi eseese, e pei o tekinolosi, ta'avale, semiconductor ma kemisi.
E tusa ai ma le Catalan Fefaʻatauaʻiga ma faʻamaumauga o tupe teufaafaigaluega na lomia e le Financial Times, i le lima tausaga talu ai, o tupe faʻafaigaluega a Saina i Catalonia ua oʻo atu i le 1.164 piliona piliona ma fausia ai 2,100 galuega fou.I le taimi nei, e 114 lala o kamupani Saina i Catalonia.O le mea moni, i tausaga talu ai nei, ACCIo-Catalonia Trade and Investment Association ua faʻalauiloaina le tele o fuafuaga e faʻatatau i le faʻafaigofieina o kamupani Saina e faʻatutu ni lala i Catalonia, e pei o le faʻavaeina o le China Europe Logistics Center ma le China Desk i Barcelona.

 

Punavai: Hualizhi, Initaneti


Taimi meli: Ian-11-2024