Na asiasia le fale gaosi Nike pepelo a Vietnam!Li Ning Anta tau maketi ua mou atu toetoe 200 piliona!

O le fa'atauva'a ole mana'oga ole maketi ole tau ole maketi a Li Ning Anta na fa'amama toeitiiti atoa le HK $200 piliona

 

E tusa ai ma le lipoti lata mai o le au suʻesuʻe, ona o le faʻateleina o le manaʻoga mo seevae taʻaloga ma lavalava mo le taimi muamua, na amata ai ona paʻu le taʻaloga taʻaloga a le atunuʻu, o le tau o sea a Li Ning ua paʻu i le sili atu i le 70% i lenei tausaga, ua paʻu foi Anta i le 29% , ma o le tau maketi a le au taʻutaʻua taʻutaʻua e lua ua soloiesea toetoe HK $200 piliona.

 

A'o amata ona suia e fa'ailoga fa'ava-o-malo e pei o Adidas ma Nike a latou tau e fa'afetaui i suiga i le taumafaina, o ta'aloga ta'aloga a le atunu'u o le a feagai ma lu'itau sili atu.

 

Pu'eina!O se falegaosimea e gaosia ai totini Nike ma Uniqlo pepelo

 

I le aso 28 o Tesema, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau a Vietnam:

 

Ua fa'ato'a faoa e le pulega Vietnamese se falegaosimea i le Itumalo o Dong Ying o lo'o gaosia oloa fa'asese mai Nike, Uniqlo ma le tele o isi fa'ailoga tetele.

 

E sili atu i le 10 masini i luga o le laina gaosiga o masini faʻapipiʻi a le falegaosimea sa faʻaogaina pea i le malosi atoatoa ina ua faia e le pulega se asiasiga faʻafuaseʻi.O le fa'agasologa o le gaosiga o lo'o fa'atotonu atoatoa, o lea e na'o ni nai minute e lalaga ai totini ua mae'a.E ui lava e le mafai e le pule o le falegaosimea ona tuʻuina atu se konekarate galue poʻo soʻo se pepa faaletulafono e fesoʻotaʻi ma soʻo se faʻailoga tetele, e le mafaitaulia oloa faʻasese totini mai le tele o ituaiga puipuia o loʻo gaosia pea iinei.

1704155642234069855

 

E lei iai le pule o le fale i le taimi na faia ai le asiasiga, ae o le ata vitio na faaalia uma ai gaioiga faasolitulafono a le atinaʻe.E fa'atatau e le au fa'atonu maketi le aofa'i o totini fa'asese e fia sefulu afe taitoalua.O le tele o igoa o igoa na muai lolomia ma logo tetele na faoa mo le gaosiga o oloa pepelo.

 

Ua fuafuaina e le pulega afai e le iloa, e faitau selau afe pea totini pepelo o ituaiga eseese o le a ave faananā i totonu o le maketi mai le falegaosimea i masina uma.

 

Ua faatau atu e Smith Barney faleoloa ia Youngor mo le $40 miliona

 

Na faasilasila talu ai nei e Meibang Apparel o le a ia faʻatau atu ana faleoloa o loʻo i Nu. fuafua e itu e lua e ala i feutagaiga.

 

Fai mai le vaega, o le gaioiga e faʻatatau i le faʻalauteleina o le atinaʻeina o pisinisi i le lalolagi atoa, saunia le faʻatupeina mo le faʻatupeina o le sapalai, ma faʻaauau le faʻaitiitia o noataga e ala i le toe faʻafouina o aseta.

 

O le kamupani matua a Vans ua lavea i se osofaiga i luga o le initaneti

 

O le VF Corp., e ona Vans, The North Face ma isi ituaiga, na faʻaalia talu ai nei se faʻalavelave faʻainitaneti na faʻalavelaveina ai gaioiga.O lana cybersecurity unit na tapunia nisi o faiga ina ua maeʻa ona maua le avanoa le faʻatagaina i le aso 13 o Tesema ma faʻafaigaluegaina tagata tomai faapitoa i fafo e fesoasoani e taofiofia le osofaʻiga.Ae na mafai lava e le au osofaʻi ona faʻapipiʻi nisi o komepiuta a le kamupani ma gaoia faʻamatalaga patino, lea e faʻamoemoe e iai se aafiaga tumau i le pisinisi.

 

Punavai: Initaneti


Taimi meli: Ian-02-2024