O fa'atauga a le kamupani a Zara i le tolu kuata muamua o le 1990 piliona, maualuga le sao o tupe maua

Talu ai nei, o le Inditex Group, le kamupani matua a Zara, na tuʻuina atu le lipoti muamua tolu kuata o le tausaga faʻaletupe 2023.

ata.pngfa'ailoitusi_20221107142124

Mo le iva masina na fa'ai'u ia Oketopa 31, na si'itia ai le fa'atauga a Inditex i le 11.1% mai le tausaga na muamua atu i le 25.6 piliona euros, po'o le 14.9% i tau fa'afesuia'i faifaipea.O tupe mama na siitia i le 12.3% i lea tausaga ma lea tausaga i le 15.2 piliona euros (e tusa ma le 118.2 piliona yuan), ma o tupe faasili na faaleleia 0.67% i le 59.4%;O tupe mama na siitia i le 32.5% i lea tausaga ma lea tausaga i le 4.1 piliona euros (e tusa ma le 31.8 piliona yuan).

Ae i le tulaga o le faʻatupulaia o faʻatauga, ua faʻagesegese le faʻatupulaia o le Inditex Group.I le iva masina muamua o le tausaga faʻaletupe 2022, o faʻatauga na siitia i le 19 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 23.1 piliona euros, ae o le tupe mama na siitia le 24 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 3.2 piliona euros.Patricia Cifuentes, o se tagata su'esu'e sinia i le kamupani fa'aputugatupe a Sepania Bestinver, e talitonu e ono afaina ai le fa'atauga i le tele o maketi.

E taua le maitauina e ui lava i le faʻagesegese o le faʻatupulaia o faʻatau, ae na faʻatupulaia le tupe mama a le Inditex Group i le 32.5% i lenei tausaga.E tusa ai ma le lipoti tau tupe, o lenei mea e mafua mai i le tele o le tuputupu ae o le Inditex Group gross profit margin.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le kuata muamua e tolu, o le tupe mama a le kamupani na oʻo atu i le 59.4%, o se faʻaopoopoga o 67 faʻavae i luga o le vaitaimi tutusa i le 2022. Faatasi ai ma le faʻaopoopoga o tupe mama, o tupe maua atoa na siitia i le 12.3% i le 15.2 piliona piliona. .I lenei itu, na faʻamatalaina e le Inditex Group e mafua ona o le malosi tele o le faʻatinoina o le pisinisi pisinisi a le kamupani i le tolu kuata muamua, faʻatasi ai ma le faʻatulagaina o tulaga o le sapalai i le tautoulu ma le taumalulu o le 2023, ma le sili atu le lelei o le euro / Fa'atatau o fesuiaiga o tupe a le US tala, lea na fa'atupu fa'atasi ai le si'itia o tupe mama a le kamupani.

E tusa ai ma lea tulaga, ua si'itia ai e le Inditex Group lana tupe faasili mo le FY2023, lea e fa'amoemoe e tusa ma le 75 fa'avae togi maualuga atu nai lo le FY2022.

Ae ui i lea, e le faigofie ona tumau lou tulaga i totonu o pisinisi.E ui lava o le Inditex Group na fai mai i le lipoti o tupe maua, i totonu o le faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo i ai i le kamupani le maualalo o le maketi ma vaʻaia avanoa tuputupu aʻe malosi.Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, ua afaina ai le pisinisi tuusao, ma o le siʻitia o faʻatau oloa i luga o le initaneti SHEIN i Europa ma le Iunaite Setete ua faʻamalosia ai foi le Inditex Group e fai suiga.

Mo faleoloa tuusao, na filifili le Inditex Group e faʻaitiitia le numera o faleoloa ma faʻateleina tupe teufaafaigaluega i faleoloa tetele ma sili atu ona manaia.E tusa ai ma le aofaʻi o faleoloa, o faleoloa tuusao a le Inditex Group ua faʻaititia.E oo atu ia Oketopa 31, 2023, e 5,722 le aofaʻi o faleoloa, i lalo e 585 mai le 6,307 i le vaitaimi lava e tasi i le 2022. E 23 laʻititi lea nai lo le 5,745 na resitalaina ia Iulai 31. Pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2022, o le numera o faleoloa i lalo o ituaiga taʻitasi ua faʻaititia.

I lana lipoti o tupe maua, na taʻua ai e le Inditex Group o loʻo faʻamalieina ana faleoloa ma faʻamoemoe le aofaʻi o faleoloa e faʻatupulaia e tusa ma le 3% i le 2023, faʻatasi ai ma se sao lelei mai le avanoa i faʻatauga faʻatau.

Ua fuafua Zara e tatalaina nisi faleoloa i le Iunaite Setete, lona lua-tele maketi, ma o loʻo faʻapipiʻi e le vaega le faʻatauga fou ma tekonolosi faʻapolopolo e faʻaalu ai le taimi e totogi ai tagata faʻatau i totonu o faleoloa."O loʻo faʻateleina e le kamupani lona gafatia e tuʻuina atu faʻatonuga i luga ole laiga vave ma tuʻu mea e sili ona manaʻomia e tagata faʻatau i faleoloa."

I lana faʻasalalauga tupe maua, na taʻua ai e Inditex le faʻalauiloaina talu ai nei o se faʻasalalauga faʻalevaiaso i luga o lana ata vitio puʻupuʻu i Saina.I le lima itula, o le faʻasalalauga tuʻufaʻatasia na faʻaalia ai le tele o auala savali e aofia ai faʻataʻitaʻiga auala, potu faʻaofuofu ma vaega teuteu, faʻapea foʻi ma se vaaiga "i tua o le vaaiga" mai mea puʻeata ma le aufaigaluega.Fai mai Inditex o le a vave ona maua le vaitafe ola i isi maketi.

Na amata foi e Inditex le kuata lona fa ma le tuputupu ae.Mai le aso 1 o Novema ia Tesema 11, na siitia ai le faʻatauga a vaega i le 14% faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O loʻo faʻamoemoe le Inditex o lona tupe faasili i le tausaga faʻaletupe 2023 e siʻitia i le 0.75% i lea tausaga ma lea tausaga ma lona aofaʻi o faleoloa e faʻatupulaia e tusa ma le 3%.

Punavai: Thepaper.cn, China Service Circlesa'iliatusi_20230412103229


Taimi meli: Tes-18-2023